RG-recruitment

Welkom op onze nieuwe website!

Nieuws
We hebben een superleuk nieuwtje te delen! Na een te gekke tijd van maar liefst 9 jaar als ondernemer voor Flexibility, gaan we vanaf juli verder onder onze eigen naam RG-Recruitment. Hoe tof is dat?!

Deze mijlpaal markeert een nieuw hoofdstuk in ons verhaal als bedrijf. We hebben met trots gewerkt onder de vlag van Flexibility en zijn dankbaar voor de kansen die het ons heeft geboden. Het heeft ons in staat gesteld om te groeien, te leren en ons te ontwikkelen als professionals.

Maar nu is het tijd voor een frisse start, een kans om onze eigen identiteit en visie als onderneming vorm te geven. Onder onze eigen naam zullen we onze waarden, passie en expertise nog sterker naar voren kunnen brengen. We zijn ervan overtuigd dat dit ons in staat zal stellen om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen en nieuwe hoogten te bereiken.

We willen graag alle geweldige klanten, partners en medewerkers bedanken die ons hebben gesteund tijdens onze Flexibility-periode. Jullie hebben ons gemaakt tot wat we nu zijn en we hopen jullie allemaal mee te nemen op dit nieuwe avontuur!

We zijn live onder onze nieuwe naam… welkom bij RG-Recruitment!

Hartelijke groet,

Rob Genefaas.

 

 

Ontvang vacatures direct in je mailbox