RG-recruitment

Over ons

Bij RG-recruitment geloven we dat werk niet alleen een verplichting hoeft te zijn, maar ook een bron van vreugde en voldoening kan zijn. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om de werkomgeving voor onze uitzendkrachten zo plezierig en inspirerend mogelijk te maken. We willen dat ze elke dag met een glimlach naar hun werk komen en vol energie aan de slag gaan.

                                                               

 

Wij zijn trots om u te verwelkomen bij ons bedrijf, met een rijke geschiedenis van 35 jaar in het bedrijfsleven. Gedurende deze tijd hebben we ons ontwikkeld als een betrouwbare en ervaren speler op de arbeidsmarkt. Onze reis begon negen jaar geleden toen we als ondernemers besloten om onze commerciële achtergrond te benutten en onze passie te volgen om het proces van het vinden van de juiste match tussen werkgevers en werknemers te verbeteren.

Commerciële achtergrond – Focus op resultaten:

Onze commerciële achtergrond heeft ons gevormd tot resultaatgerichte professionals. We begrijpen als geen ander dat bedrijven succesvol zijn wanneer ze de juiste mensen op de juiste plaats hebben. Met deze visie in gedachten zijn we toegewijd om werkgevers te helpen bij het vinden van de meest geschikte kandidaten die hun organisatie kunnen versterken en laten groeien.

Klant en kandidaat staan centraal – Een persoonlijke aanpak:

Onze focus ligt altijd op de mensen – zowel onze klanten als onze kandidaten. We geloven dat een persoonlijke aanpak essentieel is bij het tot stand brengen van duurzame en succesvolle arbeidsrelaties. We luisteren actief naar de behoeften en eisen van onze klanten en zorgen ervoor dat we hun bedrijfscultuur en doelen volledig begrijpen. Op dezelfde manier nemen we de tijd om onze kandidaten te leren kennen, hun vaardigheden, ambities en persoonlijke voorkeuren te begrijpen. Door deze informatie te combineren, kunnen we een perfecte match tot stand brengen die zowel voor de werkgever als voor de werknemer gunstig is.

De perfecte match – Werkgever en werknemer:

Bij het maken van een match gaan we voor niets minder dan perfectie. We geloven dat een succesvolle plaatsing niet alleen draait om de vereisten op papier, maar ook om de culturele fit en wederzijdse groeimogelijkheden. Ons ervaren team van recruiters en consultants hanteert een uitgebreid selectieproces om ervoor te zorgen dat elke kandidaat die we aanbevelen voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. We streven ernaar om een langdurige werkrelatie tussen werkgevers en werknemers te bevorderen, waarbij beide partijen kunnen floreren en succesvol kunnen zijn.

Onze missie:

Onze missie is om een brug te slaan tussen werkgevers en werknemers, waarbij we de perfecte match bieden die leidt tot groei, ontwikkeling en succes. We zijn gepassioneerd door ons werk en staan bekend om onze betrouwbaarheid, transparantie en toewijding aan excellentie.

Warme groet,

RG-recruitment

Maak kennis met ons team

Wij zijn een enthousiaste en energieke team die vol passie werken aan onze taken. Onze aandacht ligt bij het leveren van niets minder dan de allerbeste resultaten voor onze klanten.

Ontvang vacatures direct in je mailbox