RG-recruitment

Automotive vacatures

Omdat we als ondernemers met meer dan 25 jaar ervaring binnen de automotive hebben begrijpen we wat voor u als ondernemer belangrijk is en waar de behoefte op de werkvloer ligt. We richten ons binnen deze branche voornamelijk op de sales, aftersales (receptie – en magazijn en technisch personeel), administratief, marketing en management functies.

Als echte automotive experts kennen wij de branche van binnen en van buiten en kunnen we goed inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers. Met meer dan 30 jaar opgedane ervaring binnen deze branche in bijna alle disciplines en met vestigingen door het gehele land kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

We richten ons voornamelijk op de sales, aftersales (te weten, receptie – en magazijn en technisch personeel), administratief, marketing en management functies.

Ons werkwijze is persoonlijk en transparant waarbij zowel u als opdrachtgever, als de kandidaat centraal staat.

Omdat we werken als zelfstandig ondernemer begrijpen we wat voor u als ondernemer belangrijk is en waar de behoefte op de werkvloer ligt.

Waarmee onderscheiden we ons nog meer:

  • Als zelfstandig ondernemer zet ik mij in voor het oplossen van uw vraagstukken, ook buiten kantoortijden;
  • U heeft contact met één deskundige gesprekspartner;
  • Wij zijn lokaal sterk en weten wat er speelt in uw regio;
  • Senioriteit; we hebben veel ervaring binnen de arbeidsmarkt;
  • U kiest voor een ondernemer met een landelijk netwerk.

Daarnaast geschieden alle afspraken op basis van no cure no pay!

Graag bespreken we in een persoonlijk gesprek de verdere behoeften en mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Wij leveren graag maatwerk!

Ontvang vacatures direct in je mailbox